Buckscoop > Deals > Entertainment & Leisure > Buckscoop Christmas Quiz! - Quiz 2 - WON BY SPARKLES164 - CONGRATS

Buckscoop Christmas Quiz! - Quiz 2 - WON BY SPARKLES164 - CONGRATS

Posted By: lilpretzel, posted 2008/12/09 16:03
Welcome to our 2ND Quiz!

Please see post below for rules, Good Luck!

** Many Thanks To Queenshrew for supplying the questions and answers! **
Expiry date:2008/12/09
15°-+
  • lilpretzel2008/12/09 16:04:20
    [FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][COLOR=Indigo][SIZE=5][COLOR=Red]Rules:[/COLOR][/SIZE]
    [COLOR=DarkGreen]1. Quiz shall commence at 9.30PM DST.
    2. The Questions will be posted all at once.
    3. The winner will be [/COLOR]
    [/COLOR][/SIZE][/FONT][SIZE=4][COLOR=DarkGreen][FONT=Palatino Linotype]the first member to PM [/FONT][FONT=Palatino Linotype]me, lilpretzel [/FONT][FONT=Palatino Linotype]with all the correct answers![/FONT][/COLOR][/SIZE][SIZE=4][COLOR=DarkGreen]
    [/COLOR][/SIZE][FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][COLOR=DarkGreen]4. Member [/COLOR][/SIZE][/FONT]
    [SIZE=4][COLOR=DarkGreen][FONT=Palatino Linotype]will win a $10 :box-purple: voucher.[/FONT][/COLOR][/SIZE]
    [FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][COLOR=DarkGreen] 5. You ONLY get ONE chance to submit your answers!
    6. Please do not discuss the answers anywhere in the forum or via PM
    7. As always Admin word is final as far as the winner is concerned
    8. You can ONLY win 1 Voucher per member!
    8. We will be having 2 Quizzes & a surprise game with a break in between of about 5 mins!

    Good Luck & Enjoy![/COLOR][/SIZE][/FONT]
    [FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][COLOR=DarkGreen] [/COLOR][/SIZE][/FONT]
  • lilpretzel2008/12/09 22:02:56
    http://i234.photobucket.com/albums/ee236/lilpretzel/Buckscoop/bcd16ec0.jpg
  • lilpretzel2008/12/09 22:07:10
    [COLOR=Navy]Gee it's very quite in here![/COLOR]

    http://i234.photobucket.com/albums/ee236/lilpretzel/Buckscoop/c46b97b1.gif
  • golfwidow2008/12/09 22:08:42
    Thats what I was thinking....
  • lilpretzel2008/12/09 22:11:09
    http://i234.photobucket.com/albums/ee236/lilpretzel/Buckscoop/f7783549.gif

    [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=Purple]Hey donkey we need some jokes[/COLOR][/SIZE][/FONT] :xmas9:
  • lilpretzel2008/12/09 22:17:09
    http://i234.photobucket.com/albums/ee236/lilpretzel/Buckscoop/b0b6864a.gif

    [FONT=Palatino Linotype][SIZE=7][COLOR=Magenta]sparkles164![/COLOR][/SIZE][/FONT]
  • sparkles1642008/12/09 22:18:23
    YAY !!!! I'm so happy :D
  • nixf32008/12/09 22:19:02
    congrats sparkles! :)
  • queenshrew2008/12/09 22:19:05
    Congrats Sparkles164! :D
  • lilpretzel2008/12/09 22:19:44
    [FONT=Palatino Linotype][SIZE=5][COLOR=Indigo]Thank you very much Queenshrew for supplying the Q&A :xmas3:[/COLOR][/SIZE][/FONT]

    1. The dome-shaped Christmas cake panettone originated in which country?
    Answer: Italy

    2. What does Joyeux Noel (French) mean in English?
    Answer: Merry Christmas

    3. At the end of which Beatles song did John Lennon repeat the words 'cranberry sauce'?
    Answer: Strawberry Fields Forever

    4. In 1938 which city & country hosted the first Carols by Candlelight - which has now spread around the world?
    Answer: Melbourne, Australia

    5. What is the main ingredient of gingerbread?
    Answer: Flour

    6. In which ballet, often performed around Christmas, is the Sugar Plum Fairy a character?
    Answer: Nutcracker

    7. What is the first name of the character lovingly known as "Scrooge" in "A Christmas Carol" by Charles Dickens.
    Answer: Ebenezer

    8, Turkeys are native to which continent?
    Answer: North America

    9. True or False: In the North Pole the sun lies permanently below the horizon during the summer months.
    Answer: False

    10. What brought Frosty the Snowman to life?
    Answer: An old silk hat.
  • lilpretzel2008/12/09 22:23:55
    [FONT=Palatino Linotype][SIZE=5][COLOR=Indigo]Our last game will be posted in about 1 minute, it's not a quiz either :prop:

    [COLOR=Red]It will be posted in it's own thread[/COLOR] :xmas3:

    [/COLOR][/SIZE][SIZE=4][COLOR=Indigo]sparkles[/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Palatino Linotype][SIZE=5][COLOR=Indigo][SIZE=4] please let me know the merchant you would like the $10 :box-purple: Voucher for, remember you can only win 1 gift voucher. :xmas9:[/SIZE][/COLOR][/SIZE][/FONT]
  • craftykiwi2008/12/10 06:36:35
    Congrats sparkles. Sorry Lilpretzel - I missed the quizes because my body wouldn't hold up. Got up far too early again and was exhausted by well before 9.30pm. Real shame because I was looking forward to it. Always lots of fun. Hope everyone had a good time.
  • lilpretzel2008/12/10 07:38:03
    [FONT=Palatino Linotype][COLOR=Purple][SIZE=3]I was wondering if you were playing :xmas8:

    If I'm able to, I might have a quiz next week during the day if that helps?
    I'll have to get Admins approval plus if time permits.[/SIZE][/COLOR][/FONT] :xmas3:
  • craftykiwi2008/12/10 07:49:36
    That'd be great but don't go out of your way for me. Have taken part in most of your games so missing one is not the end of the world.
    Anyway if you do organise one will be home most afternoons next week, except Friday, and will make sure I'm there this time.

You don't need an account to leave a comment. Just enter your email address. We'll keep it private. :)




Signup/Login

Close

Subscribe

Close

Comment Preview